Klubbens sponsorer

En weekend på det jævne for Nymark

Frederik Nymarks første løbsweekend med den genopbyggede bil lå på det jævne. Det blev til point til mesterskabet, men ikke så mange som teamet kunne have ønsket. Efter træningen var de sidste justeringer lavet på bilen og lørdag eftermiddag skulle der køres kvalifikation. Efter de tyve minutters kvalifikation var Frederik fjerdehurtigst.

2014-Bane-Legend-Nymark-03

Da man vender de tyve første pladser fra kvalifikationen til første løb, betød det, at den unge Nymark skulle starte som nummer sytten til weekendens første løb. Frederik Nymark skulle som sædvanligt kæmpe sig frem gennem feltet. Det lykkes også Frederik at køre sig tretten pladser frem og slutte som nummer fire i dagens første løb, hvilket var et godt udgangspunkt til næste løb.

Til dagens andet løb skulle Frederik Nymark starte som nummer tre. Da der var en meget stor sandsynlighed for, at det skulle begynde at regne, havde man hos Nymark Racing lavet et sats og satte bilen op til regnvejr. Det skulle dog vise sig, at vandet lod vente lidt på sig, og da løbet sluttede, var banen stadig tør. Resultatet blev, at Frederik havde været nød til at kæmpe hårdt for at kunne forsvare sin placering, men alligevel mistede han to pladser og sluttede som nummer fem.

2014-Bane-Legend-Nymark-04

Resultaterne fra de to første løb betød at den unge Nymark skulle starte som nummer fire i dagens sidste løb. I mellemtiden var regnen begyndt at falde. Regnvejret blev imidlertid så kraftigt, at løbsledelsen valgte at stoppe al videre kørsel på Ring Djursland af sikkerhedsmæssige årsager.

Det betød, at dagens sidste løb i Legend Cup ikke kunne afvikles og derfor stoppede dagen lidt tidligere end planlagt. Den næste gang Frederik Nymark skal køre racerløb vil være til Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen i slutningen af måneden.

Nymark Racing.