Klubbens sponsorer

En ulykke kommer sjældent alene

Det ordsprog er der i hvert fald noget om, når man ser på sæsonen indtil videre for Kim Lund Johansen.

Efter et større arbejde med udskiftning af bilens ramme, fulgte der blot en uge inden GP Danmark en udskiftning af gearkassen.

Netop som teamet var overbeviste om, at nu måtte uheldskvoten efterhånden være opbrugt, begynder bilen at sætte ud. Fra træningen fredag blev problemet kun værre weekenden igennem.

”Vi fandt ud af, at hovedafbryderen til strømforsyningen sad løs, så den blev jo spændt op, og så blev der udskiftet en benzinslange og et fuldstændigt tilstoppet filter, og så troede vi jo, at nu var problemet løst, men da jeg kører ud til warm-up søndag er det fuldstændigt det samme,” fortæller en frustreret Kim Lund.

”Vi måtte forsøge os efter alle kunstens regler imellem træning, tidtagning, warm-up og heats, men der er bare begrænsede ressourcer og tid, når man står der på en løbsweekend og skal til at opfinde den dybe tallerken igen. Mekanikerne er helt fantastiske, og de kunne ikke have gjort mere end de gjorde – de knokler virkeligt. Vi har bare været møg-uheldige i år – men vi tror alle på, at vi kommer stærkt igen!”

Den ellers rutinerede AAS-kører måtte sande, at selv med talent og erfaring bliver det svært at følge trop med et felt, når bilen sætter ud 6-10 gange på en omgang.

Weekenden bød således kun på bundplaceringer og ikke fuldførte heats til Madbull Racing i DTC, men der var dog små lyspunkter at spore for det uheldsramte team;

”Jeg synes, vi fik vist, at vi kan levere nogle gode starter – og når først bilen spiller, så bliver det jo en vigtig faktor,” slutter Kim Lund Johansen.

Tekst: Gitte Johansen.

Foto: Morten Kimer.