Klubbens sponsorer

En ulykke kommer ikke alene

Tilbage i løbsweekenden på Rudskogen i Norge troede Kevin Verner, at han slap rigtig billigt efter et uheld i starten af første løb. Det har nu vist sig ikke at være tilfældet. Fejlen er nu fundet og er ved at blive rettet.

Inden Night Race på Padborg Park førte Kevin Verner mesterskabet, men weekenden på Padborg Park kostede på pointkontoen. Dels fordi Kevin blev kørt af fra en førsteplads, dels fordi man ikke kunne finde fart i bilen. I weekendens løb på Hockenheim kunne Kevin Verner igen ikke rigtig finde farten i bilen, som man prøvede flere forskellige setups med.

“Vi prøvede forskellige ting med bilen, men når jeg syntes den kørte godt, så var jeg et sekund for langsom, og når vi fandt lidt fart kørte bilen alt for underligt,” fortalte Kevin Verner efter weekenden.

Både i kvalifikationen og i de tre løb lykkedes det kun Kevin Verner at komme i top 5 en gang i løbet af hele weekenden. Det betød, at han ikke fik hentet nok point til mesterskabet, faktisk kørte han kun 38 point hjem i weekenden.

Det betyder, at Kevin Verner er nede som nummer 4 i mesterskabet, men fejlen er fundet, og i weekenden på Ring Djursland vil både Autoforum Racing Team Silkeborg, bilen og køreren være tændte og kampklare efter point. Da Ring Djursland samtidig er en af Kevin Verners yndlingsbaner, skal man nok forvente, at der kommer meget mere end 38 point ind på kontoen.

Åååå, nå ja, fejlen! Efter den lille flyvetur på Rudskogen, som Kevin Verner troede han slap billigt fra, har det vist sig, at hele forrammen på bilen var blevet skæv.

“Vi griner nogle gange ad min far, når han måler på bilen med sin trofaste tommestok, men vores cornervægt fandt ikke fejlen. Det gjorde den gamles tommestok sgu, da bilen var hjemme på værkstedsgulvet,” slutter Kevin Verner.

Autoforum Racing Team Silkeborg

Foto: Friesenbiker.de