Klubbens sponsorer

En hilsen fra et glad AAS-medlem

Klubbens bestyrelse har efter Danish Masters Racing Festival modtaget dette skriv fra Max Terpager:

Jeg havde fornøjelsen at få udleveret AAS-årbogen 2018 i weekendens løb på Jyllandsringen. Et helt igennem super flot blad med masser af mange gode timers læsning, virkeligt flot.

Nu er jeg jo en af de nye, og jeg havde faktisk ikke bemærket, at jeg var blevet nummer 2 i klubmesterskabet i Youngtimer 2. Tak for den pæne omtale omkring mine evner til at køre min bil sikkert i mål hver eneste gang. Det er faktisk mit udgangspunkt i alle løb og har været det fra dag 1.

Jeg kører racerløb for at hygge mig – vil naturligvis helst vinde, det er klart – men kammeratskabet og en god race weekend er absolut i mit højsæde.

Racerløb er en ekstravagant dyr sport, og jeg vil hellere bruge penge på sikkerhed, nye parts, dæk og optimering fremfor buler, og buler er der rigeligt af i Youngtimer.

 Grundet dette skriv så kan jeg tilføre AAS en lille ting mere til klubben. Min 2018-sæson udløste faktisk pokalen som Fair Play Driver 2018 samt en placering som nummer ni i Danmarksmesterskabet. Vandrepokalen er startet i 2015 og uddelt til Charlotte Engel, Erik Højer, Klaus Bodilsen og nu undertegnede.

Begrundelsen fra HMS’ formand Mogens Høj var som følger:

”HMS uddeler bl.a. en Fair Play-vandrepokal til en kører, som har forstået og udvist en adfærd, som er i overensstemmelse med fair play-reglen i de sportslige reglementer for de historiske klasser og for Youngtimer-klassen.”

”Ved løbet på Ring Knutstorp i september overværende en af dommerne en episode i et af heatene for Youngtimer-klassen, hvor en af deltagerne trak sig fra en situation, som kunne have resulteret i, at nogen blev kørt af. Den kører var åbenbart dig. Dommeren gav udtryk for, at det var godt set og i øvrigt helt i overensstemmelse med fair play-reglen. Vi har også konstateret, at det ikke er dig, der tager dommernes tid.”

”Vi vil derfor gerne anerkende din kørsel ved at give dig HMS’ Fair Play-vandrepokal i 2018.”

Jeg vil forsætte min egen lille kamp om god sportslig opførsel på racerbanen med det lille relief, at der er helt utroligt mange mennesker, der gør en stor og frivillig indsats for, at vi kan få lov til at køre racerløb.

Max Terpager