Klubbens sponsorer

En helt fantastisk fjerdeplads for Kom Lund

Man hører sjældent racerkørere glæde sig over lige akkurat at have misset en topplacering. Men for Kim Lund var en veltilkæmpet fjerdeplads i Trofeo-klassen i finaleheatet ved TCR Denmark på Padborg Park en perfekt afslutning på årets første løbsweekend.

Det startede med lidt grus i maskineriet. En knækket krængningsstabilisator i den første træning kompromitterede de sidste finjusteringer på opsætningen, men et lynvisit hos Fætter Frank i Aabenraa fik rettet op på den defekte stump inden tidtagningen.

”Det var svært at få en god omgangstid i tidtagningen. Der var godt med trafik på banen, og samtidig var asfalten glat efter en bil fra en anden klasse havde tabt olie, så der blev kørt nogle meget alternative linjer rundt på banen,” fortæller Kim Lund, der alligevel sikrede fjerdebedste tid i Trofeo-klassen.

Starten på det første løb blev noget kaotisk for hele TCR-feltet. Starten gik nemlig en omgang for tidligt.

”Vi var blevet instrueret i, at der ville blive en grønflagsomgang, inden starten gik. Men en procedurefejl fra løbsledelsen gjorde, at løbet startede uden – så jeg holdt i frigear da starten gik, og det kostede 4-5 pladser,” fortæller Kim Lund, som kørte sig frem til en femteplads i Trofeo-klassen inden det ternede flag.

I det andet heat fik en optimistisk konkurrent bremset lige sent nok for enden af langsiden med det resultat, at Hondaen blev vendt rundt. Det blev alligevel til endnu en femteplads efter en god kamp med en Alfa Romeo. Det var til gengæld i finaleheatet. at der for alvor var noget at skrive hjem om:

”Vi nåede kun nogle omgange ind i løbet, før der blev kørt rigtigt racerløb med fede nedbremsningsdueller og god respekt for hinanden. Det blev ikke helt uden buler, men det var nok den sjoveste fjerdeplads, jeg har fået nogensinde,” lyder det fra en veltilfreds Kim Lund, som ikke er i tvivl om at bilen kan køre podieplaceringer hjem: ”Hondaen er bare en velbygget racerbil fra ende til anden. Vi skal nok få lært den godt at kende og hente nogle fine resultater med den i løbet af sæsonen.”

Madbull Racing.