Klubbens sponsorer

Eberhard og Jensen drager til Norge

Norge bliver næste stop for HM Racing i årets udgave af MASCOT Danish Thundersport Championship. Helt præcist bliver det Rudskogen Motorsenter ved byen Rakkestad, 70 kilometer sydøst for Oslo, at Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen skal køre race mod konkurrenterne fra Danmarks bedste racerserie.

”Jeg glæder mig til at komme til Norge og igen køre på en bane, hvor der er masser af udfordringer og terræn,” siger Nicholai Eberhard.

2016-Bane-DTC-Eberhard-Nicholai-09

Rudskogen Motorsenter er med sin længde på 3,2 kilometer nemlig ikke bare den længste i DTC-serien, men også en af de mest krævende. Der er således højdeforskelle på godt 30 meter mellem de norske klipper.

”Ved det sidste løb på Jyllandsringen, ramte vi et godt setup, som vi skal udvikle videre på,” siger Nicholai Eberhard. ”Til løbet i Norge får vi masser af træningsmuligheder, så jeg ser frem til weekenden og tror på det bedste.”

Mens Nicholai Eberhard er nummer ni i tabellen, indtager Martin V. Jensen ikke bare femtepladsen. Han fører også U21-mesterskabet foran Frederik Schandorff.

2016-Bane-DTC-Jensen-Martin-V-13

”Det gælder om at få så mange point med hjem som muligt, men det er jo en bane, vi ikke har kørt så meget på,” siger Martin V. Jensen.

”Frederik var ikke med deroppe sidste år, så banen er ny for ham, så måske har jeg en lille fordel der. Det kunne være fedt, hvis jeg kunne trække yderligere fra ham.”

Ole Eberhard.