Klubbens sponsorer

Dramatisk weekend for Frederik Nymark

Det blev en dramatisk weekend for Nymark Racing på Rudskogen i Norge. Uheld, nedbrud og skader er nogle af de ord, der kan sættes på weekendens indsats på Rudskogen for Nymark Racing. I kvalifikationen var Frederik Nymark hurtigst af alle, og det betød, at han skulle starte som nummer otte til første løb, da man altid vender de første otte deltagere. Han fik en god start og tog et par placeringer på de første omgange, men derefter startede dramatikken.

En konkurrent foran Frederik lavede en større kørefejl lige efter et sving. Da Frederik og et par af de andre kørere kom om hjørnet, havde Frederik Nymark ingen mulighed for at undgå at ramme bilen i ret høj fart og de andre konkurrenter ramte Frederik og hinanden.

Frederik Nymarks bil var alvorligt skadet, løbet var blevet stoppet og løbsledelsen valgte en omstart, men uden AAS’eren.

Gennem hjælp fra andre teams i klassen og den optimistiske holdånd hos Nymark Racing lykkes det at blive klar til løb. Få omgange efter starten blev Frederik Nymark ramt bag i under en nedgearing af en konkurrent. Da han var helt oppe i omdrejninger, oversteg motoren, hvad den kunne tåle i netop omdrejninger og gav op. Efter løbet viser det sig at blive dyrt for Frederik Nymark, både på pointkontoen og på bankkontoen. Hans motor var helt færdig, så hans weekend var slut og han kom ikke til at deltage i finaleløbet.

Nymark Racing.