Klubbens sponsorer

Dødsfald: Aage Møller-Nielsen

Det er med sorg, at vi i Aarhus Automobil Sport har modtaget meddelelsen om, at klubbens tidligere formand, Aage Møller-Nielsen, er afgået ved døden søndag den 21. februar 2016. Aage Møller-Nielsen var ikke blot det ældste medlem i Aarhus Automobil Sport, men i alle DASU-klubber, da han den 21. maj ville være fyldt 100 år.

Aage Møller-Nielsen var et af klubbens første medlemmer. Han var nemlig en af de 19 personer, som deltog i den stiftende generalforsamling den 4. november 1957, og han blev valgt fra start valgt ind i den ni mands store bestyrelse. Her var han i de første to år formand for klubbens festudvalg.

I 1959 valgte klubbens første formand – Erik Øjenholt – at træde tilbage som formand, og her overtog Aage Møller-Nielsen denne post. Udover at bestride formandshvervet var han også med til at arrangere mange af de bilorienteringsløb, som Aarhus Automobil Sport stod bag i denne periode.

I 1967 valgte Aage Møller-Nielsen at trække sig som formand, og han blev efterfølgende udnævnt som klubbens blot andet æresmedlem.

Aage Møller-Nielsen var i øvrigt med, da klubben i 2007 kunne fejre sit 50 års jubilæum på FDM Jyllandsringen.

Aage Møller-Nielsen bisættes fra Hasle Kirke lørdag den 27. februar klokken 14.00.

Æret være hans minde.