Klubbens sponsorer

Dobbeltsejr for Nicklas Nielsen

Nicklas Nielsen var flyvende i årets første afdeling af Ferrari Challenge Europe, som blev afholdt foran mere end 10.000 tilskuere på Mugello-banen i Italien. Den unge AAS’er sikrede med sine to pole positions og to løbssejre en pæn bunke mesterskabspoint til Formula Racing.

”Godkendt start på året. Vi fik kickstartet sæsonen med en føring i kørermesterskabet og kunne tage hjem med en solid position i teammesterskabet. Stor ros til hele teamet. Det har været en stærk weekend,” lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

 Nicklas Nielsen viste imponerende fart fra start og leverede en solid pole position til weekendens første Trofeo Pirelli-løb lørdag. Mens den 20-årige kører vandt løbet fra spids foran den tredobbelte tyske Challenge-mester Björn Grossmann, kæmpede sidste års Pirelli Am-mester, Jens Liebhauser, hårdt for tredjepladsen, men måtte tage til takke med en femteplads.

Søndagen var en gentagelse for Nielsen, der igen tog pole og sejrede foran Grossmann, mens Liebhauser sluttede lige udenfor podiet på en fjerdeplads. Britiske John Dhillon leverede to ottendepladser i Trofeo Pirelli Am-klassen.

”Fedt ræs, fed stemning. Vi kunne ikke ønske os en bedre start på sæsonen, og jeg er glad på både mine egne og på hele teamets vegne. Jeg havde nogle gode dueller med Grossmann, men det lykkedes mig at holde ham bag mig, selv om han i det ene ræs havde et par hurtigere omgange end jeg,” lyder det fra Nicklas Nielsen.

Formula Racing.