Klubbens sponsorer

DM/JFM succes endte med oprykning for to gange Hans

Sæsonen startede jo ikke alt for godt. Når man året forinden er nødsaget til at fastsætte en dato i foråret til andre festlige formål, ja, så kan det jo ramme en vigtig løbsdato, og det var netop, hvad der skete, da første afdeling af DM/JFM skulle afvikles i Kjellerup.

Da JFM tilmed kun bestod af fem afdelinger, så var der jo kun fire tællende at gøre godt med, og da anden afdeling af DM endte med en femteplads, ja, så havde vi ryggen mod muren. Nu skulle der til at ske noget.

2013-Orientering-Andersen-Jacobsen-01

Nye briller hos observatøren er altid et hit, og bilen fik nye støddæmpere foran, så hvad kunne nu gå galt? Heldigt var det også at opdage et rustent spændebånd, der medførte, at kølerslangen var på vej væk fra køleren…

Så kom de gode resultater også med en første-, en anden- og en førsteplads i de efterfølgende løb, så nu skulle DM/JFM afgøres i det sidste løb hos Bernd Thrysøe, hvor flere kunne gøre sig gældende til titlen alt efter hvilken placering, det endte med.

I DM6/JFM5 havde Bernd igen-igen lagt megen energi i løbet med masser af tilladelser og lækre detaljer, og i samarbejde med familien Buur og brødrene Nielsen som beregnere kunne DM-afslutningen kun blive en succes.

Da vi sidste gang havde fornøjelsen af at starte i Hornsyld, var det med en elendig første etape. Dette gentog sig også denne gang. Med to skæve og to manglende kontroller på etape 1 havde vi allerede samlet over 100 strafpoint. Vi var dog åbenbart så koncentrerede om resten af løbet, at vi tog førstepladsen i løbet, og dermed guldmedaljerne i både DM og JFM.

Og nu rykker vi så op i klasse A.

Hans Jørgen Andersen og Hans Jacobsen.