Klubbens sponsorer

DM-sæsonen sat i gang

Lørdag den 30. marts blev DM-sæsonen i bilorienteringsløb sat i gang med Aarhus Automobil Sport som arrangør og Bernd Thrysøe som løbsleder.

Starten gik fra Cirkle K i Ulkær lige nord for Vejle. De 47 deltagende hold blev i det fine solskinsvejr sendt en tur rundt i et område nordøst for Ulkær med mange fine tilladelser på private veje og ejendomme. Man skulle være meget præcis med målene og signaturerne, ellers blev man straffet.

Ud fra det må vi erkende, at de to deltagende hold fra AAS, Hans Jakobsen/Hans Jørgen Andersen og Renee Nielsen og Hans Ole Nielsen, ikke var helt skarpe nok. De to gange Hans måtte indkassere en femteplads i klasse B, og Renee og Hans Ole en ottende plads i klasse A. Det er cirka midt i feltet for begge hold. Det kan vi gøre bedre!

Som sidste år var der lidt trængsel ved målstedet med så mange deltagere og almindelige kunder i cafeteriaet hos Circle K, så personalet kom på overarbejde denne dag. I alt et flot arrangement, Bernd og co. fik afviklet denne lørdag.

Klik her for at se Bjarne Andersens udvalgte billeder

Klik her for at se resultatlisten

Renee Nielsen/Hans Ole Nielsen