Klubbens sponsorer

DJF-turneringen sparket i gang

Så fik vi sparket Den Jyske Femkant-turnering i gang med første afdeling startende fra Leo Rasmussen Automobiler i Galten. Leo Rasmussen er mangeårigt medlem af AAS og viste en fin gestus ved at servere stegte pølser og vand inden første start kl. 13.30. En af deltagerne mente, at man lavede for mange fejl på tom mave!

En anden deltager spurgte, om han skulle køre kontrol på løbet inden start, men der blev enighed om, at løbsledelsen blev mødt af et større antal kontrollanter ved mødestedet.

Der er altid garanti for, at der laves fejl af den ene eller anden art i et O-løb. Det kan man så lære af til næste gang. Nogen af de fejl, man så sjældent møder, er f.eks. i Thy, hvor vi i en DM-afdeling havde kørt en times tid af løbet, inden vi opdagede, at køreordren tilhørte en anden klasse! Tilbage til start for udlevering af den rigtige køreordre, og så var det løbet forfra. Lørdag opstod så en fejl, vi ikke har været ude for tidligere, nemlig at starte på side 2. Det gik først op for os, da vi skulle køre nord, og var på vej mod syd. Efter sideskift blev løbet mere spiseligt at køre.

Tak til Kurt og Alexander for et veltilrettelagt løb af passende længde og sværhedsgrad, hvor bl.a. Galten by blev oplevet fra alle verdenshjørner. Der var mange fine finter og detaljer i løbet, man skulle være obs på. Når far/søn står for arrangementet, åbner de i vanligt stil op for deres hjem som samlingssted, og der er brug for hver en stol i ”forsamlingshuset”. Så var der tid til O-menuen – franskbrød med rullepølse og ost. Efter lidt tilretning af løbet, og en hurtig beregning, kunne vi allerede se resultatet på mail søndag morgen.

Klik her for resultater.

Klik her for stilling i DJF-turneringen.

Klik her for stilling i KM.

Hans Jakobsen