Klubbens sponsorer

Det var ude af Kevin Verners hænder

Kevin Verners weekend på Ring Djursland gik fra starten rigtig godt med topplaceringer i den første del af weekenden, men det, der begyndte godt, skulle vise sig at ende skidt med en underlig afslutning på weekenden.

Han var tredjehurtigst i weekendens kvalifikation. Hans nye bremsesystem virkede godt, selv om der mangler lidt finjusteringer. Som altid vender man de første tyve biler til første løb og eftersom kvalifikationen endte rigtigt godt, skulle han starte det første løb som nummer atten. Løbet viste sig at blive en hård kamp, men med hjælp fra en safety car kunne Kevin Verner kæmpe sig helt frem på en meget flot tredjeplads, hvilket også fik hjulpet ham til et topresultat i resten af weekenden.

I weekendens andet løb startede Kevin Verner som nummer tre. Starten af løbet var lidt hektisk med fire biler i front som kæmpede hårdt. I den første del af løbet skilte de tre hurtigste biler sig ud og trak fra resten af feltet. Her kunne han holde sin placering og sluttede løbet som nummer tre.

Til weekendens finaleløb skulle Kevin Verner igen starte som nummer tre. Alting så positivt ud, bilen var klar og Kevin Verner var helt rolig til et godt finaleløb. Fra en startplacering som nummer tre var han med helt fremme i starten, og top-3-kørerne trak igen fra feltet. Trioen kørte hurtigt og mod slutningen af løbet havde de kørt sig ind på de bageste kørere i det store felt. På vejen op gennem feltet gik det galt, en konkurrent kom ud i græsset og de tre hurtigtkørende biler ramte hinanden for enden af Trapperne.

Kevin Verner kom tilbage på banen og over målstregen, men røg ned til syvendepladsen. Løbet var dog ikke slut der, for en underlig dommerkendelse fik rykket Kevin Verner to placeringer tilbage. ”512 Kevin Verner idømt 2 strafbaner for at have forårsaget undgåeligt uheld – konverteret til +6 sekunder.”

At blive påkørt og så blive tildelt en straf virker ikke helt, som om der har været rigtigt opsyn på banen. Straffen virker derfor temmelig uforståelig hos både Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner.

Resultatet er, hvad det nu er, og herfra ser teamet kun frem mod næste gang bilen skal på banen. Næste afdeling skal køres om tre uger på Jyllandsringen.

Autoforum Racing Team Silkeborg.