Klubbens sponsorer

Det var en oplevelse af de gode for Nymark Racing

Søndagens to løb på Spa Francorchamps gav godt med point på kontoen for Frederik Nymark. Frederik havde hele weekenden forbedret sig på den store bane, og det kunne have endt med noget stort, hvis alting flaskede sig for Nymark Racing.

Allerede efter den første træning stod det klart, at Supertourisme Turbo-bilerne rigtig kom til deres ret på den legendariske bane i de belgiske Ardennerbjerge. Ved weekendens andet løb skulle Frederik Nymark starte som nummer fem. Det var tydeligt at den unge racerkører fra Hadsten var ved at finde sig til rette på banen. Efter et par gode kampe sluttede han som nummer fire.

2015-Bane-Supertourisme-Nymark-04

Ved det sidste løb var udgangspunktet det samme. Frederik skulle igen starte som nummer fem. I sidste løb, er der altid indlagt et obligatorisk pitstop, hvor to dæk skal skiftes. Da Frederik kører ind i pitten til sit dækskifte, er han helt fremme i feltet som nummer to. Dækskiftet gik helt som planen, men det var tydeligt, at nogle konkurrenter havde øvet sig eller skiftet taktik med deres dækskift. For selvom Nymark Racing har været hurtige med deres skift af dæk, så kommer Frederik tilbage på banen som nummer syv. Det betød, at Frederik Nymark skulle til at kæmpe alt, hvad han havde lært. Hans fightervilje og teamets gode setup på bilen betød, at Frederik stadig kunne kæmpe om placeringer. Da det ternede flag faldt, var Frederik Nymark oppe på en fjerdeplads og sluttede lige bag bilen på tredjepladsen.

Selvom Frederik efter det sidste løb var lidt skuffet, så har det alt i alt været en fantastisk weekend for både Frederik og hele Nymark Racing. I de to sidste løb kørte han den næstbedste omgangstid. Teamet har fundet en masse muligheder i bilens opsætning, så det har været en meget lærerig weekend, som gav 67 point på kontoen.

Nymark Racing vil også gerne benytte lejligheden til at sige tillykke til Michael Outzen, der kørte tre flotte løb, som han vandt allesammen – flot Michael.

Nymark Racing kunne køre hjem med en racerbil uden de store skader og glæder sig nu til næste løb på Ring Djursland den 20. og 21. juni. Det bliver endnu en gang en kamp om point i det tætte felt.

Nymark Racing.