Klubbens sponsorer

”Det er stadig angstprovokerende”

Snart gælder det årets Classic Race Aarhus, og for fjerde gang er Nicholai Eberhard til start i MASCOT DTC-klassen i det århusianske gadeløb. Men selv om racerbanen og omgivelserne er velkendte for mekanikeren fra Hinnerup, er stedet ikke ligesom alle andre racerbaner.

”Det er stadig angstprovokerende at køre der, for vi kører jo ikke så tit race på baner omkranset af betonvægge, men man bliver mere og mere vant til det,” siger Nicholai Eberhard.

”Ved Classic Race Aarhus bliver den største udfordring at få lavet en ordentlig tidtagning, så man kan få en god startplacering. På en bane som den i Aarhus er det meget svært at overhale, så det er mere eller mindre startplaceringen, som er altafgørende. Man skal heller ikke lave nogle fejl. Hvis alle forstod, at det er lige så meget et showløb som et racerløb, tror jeg, at flere ville komme helskindet hjem.”

Sidste års udgave af Classic Race Aarhus blev noget af en prøvelse for Nicholai Eberhard, men han håber på, at han i år kan gøre det bedre.

”Jeg vil gerne i top 8 – det er i hvert fald det, jeg kører efter,” siger Nicholai Eberhard, der henover vinteren skiftede til LM Racing. ”Der var lidt pres på i starten, fordi de nye biler var forsinkede, men jeg synes, at det er et supergodt med mit nye team. Uden dem og mine sponsorer ville det ikke være muligt.”

”Det er blevet et godt team. Jeg har to mekanikere med fra mit gamle team, og så har jeg fået en ekstra mekaniker, ligesom Lars Mogensen fra LM Racing har udpeget en chefmekaniker. Alt dette har givet mig meget mere ro, så jeg kan forberede mig bedre. Jeg utroligt glad for, at jeg kan fokusere mere på at køre, og jeg håber også, at det hjælper mig til et godt resultat i Aarhus.”

Classic Race Aarhus strækker sig over tre dage fra 19. til 21. maj, hvor det første kvalifikationsheat køres lørdag eftermiddag, mens det andet kvalifikationsheat og finalen køres søndag eftermiddag.

Ole Eberhard.