Klubbens sponsorer

De gamle biler var på tur

Det blev ikke til topplaceringer for klubbens hold i LMO Erhvervsrevisions-løbet, som var første afdeling af FDM DASU Classic og tilrettelagt af Randers Auto Sport. Men alle kom igennem og nogle med nye erfaringer.

Bedste hold blev Niels Iversen/Hans Ole Nielsen, som hjemkørte en fjerdeplads. De havde et næsten perfekt løb.

2016-Historisk-Classic-Kristensen-Oestergaard-01

For det ny-oprykkede hold Finn Kristensen/Jan Østergaard kunne godt have brugt et Formel 1-serviceteam til at skifte dæk. De oplevede det sure at punktere på en sekundetape og ikke nok med det. Reservehjulet havde ikke samme rullediameter, som det punkterede, så måleinstrumenterne skulle ny-indstilles. Det blev dog til en fin syvendeplads.

Fra løbsledelsens side, et af topholdene Henrik Møller-Nielsen/Martin Møller-Nielsen gik der grus i maskineriet. De fik valgt en grusvej for tidligt og den endte op ad bakke på græs, og i det regnvejr var det meget fedtet. De fandt dog tilbage til sporet, men viste allerede der, at en topplacering ikke var mulig. De sluttede på en 11 plads.

Sidste klubhold Torben Østergaard/Poul Erik Hansen havde flere fejlkørsler. De blev snydt af, at kort og vejforløb ikke altid var ens. Det hænder jo, at der bliver lavet ny vej, og at den ikke har de sving, som den gamle. De lukkede feltet af med en 14. plads.

Næste gang de gamle biler skal luftes er den 21. maj med start i Slagelse og mål i Ringsted.

Anne Møller-Nielsen.