Klubbens sponsorer

Claus Christensen viste atter, at han er hurtigst i SSC

Det blev til en enkelt pokal for Claus Christensen, men samtidig også en tyk understregning af, at han sammen med CC Competitions racerbil er den hurtigste konstellation i Special Saloon Car-klassen, da sæsonen i weekenden blev afsluttet på FDM Jyllandsringen.

”I det ene af de tre løb på Jyllandsringen skulle jeg starte bagest, men efter otte minutter og en række overhalinger, lå jeg på førstepladsen,” siger Claus Christensen. ”Jeg kørte sejren hjem, men det var lidt af en udfordring, for vi havde ikke fået for mange timers søvn i løbet af natten. Men min hurtigste omgangstid var to sekunder bedre end nogen anden tid, som andre kørere i feltet præsterede.”

2014-Bane-SSC-Christensen-Claus-20

At det alligevel var lidt af en udfordring for Claus Christensen at køre den Tectyl-dekorede Aquila til en sejr, hang sammen med de to hektiske dage, folkene fra CC Competition havde haft forinden.

”Det viste sig, at min motortuner havde stillet knasten forkert, så vi måtte have hele motoren ud for at finde fejlen,” forklarer Claus Christensen. ”Vi kom slet ikke ud at køre om lørdagen, og den var over midnat, inden vi havde fundet fejlen.”

Men da fejlen var blevet rettet, fungerede motoren rigtig godt.

”Da først vi havde fundet fejlen, kørte motoren fint nok, og der var ingen problemer. Det er svært at mærke, om der var 50 hestekræfter mere i forhold til tidligere, men den kørte langt bedre end før,” siger Claus Christensen, som dog måtte lide den tort at blive udelukket fra weekendens sidste løb.

”Det var en fejl 40. Jeg var kørt op til pitten på nogle træningsdæk, hvor jeg så i pitten skulle skifte til løbsdækkene. Men da bilerne blev lukket ud, kørte jeg med ud, og først der opdagede jeg, at hjulene ikke var spændt. Min mekaniker kom ud på gridden for at efterspænde dem, men det måtte han jo ikke. Jeg blev udelukket, og sådan skal det også være, for det må man ikke. Det var helt klart vores søvnunderskud, som var årsagen til, at vi ikke havde tilstrækkeligt med fokus.”

En sejr og to nulscorer blev det dermed til for Claus Christensen og CC Competition.

”Det var en weekend med både op- og nedture,” siger chaufføren. ”Men det har været en mærkelig sæson, og sådan en sæson skal vi helst ikke have flere af. Det har været hårdt for alle, også mine mekanikere, som har knoklet. Dem er jeg virkelig glad for. Jeg har de bedste mekanikere, man kunne ønske sig.”

CC Competition.