Klubbens sponsorer

Christian Siepmann indtager Rudskogen

AAS’eren har siden sæsonpremieren på Ring Djursland fået optimeret motoren på den fragtmandsblå BMW M3 E92 GT2, og ved en testdag på Padborg Park for nylig måtte Christian Siepmann da også indrømme, at bilen nu er tilpas hurtig:

”Man skulle ikke tro, at det var så effektivt at sætte en anden udstødning på en bil. Det forholder sig bare sådan, at jo mere man tuner en motor, desto større effekt har en god udstødning,” forklarer Christian Siepmann. ”Bilen har fået markant mere effekt, så det glæder jeg mig til at få sluppet løs på Rudskogen!”

2013-Bane-SSC-Siepmann-04

Den norske bane genåbnede i 2012 efter et grundigt re-design af den berømte banedesigner, Hermann Tilke. Banen er i dag 3,3 kilometer lang og indeholder alle de ting, som gør, at den er godkendt til Formel 1-tests.

”Jeg glæder mig meget til at komme til Norge og prøve deres flotte baneanlæg,” siger Christian Siepmann, som sidst gæstede en udenlandsk racerbane i forbindelse med den daværende Renault Clio Cup, der kørte et enkelt løb på Zandvoort i Holland.

Mesterskabsstillingen efter første løbsweekend viser, at Christian Siepmann fører S-GT-klassen i Sunoco SSC med et enkelt point foran veteranen Jørgen ‘Gamle’ Hansen. Der er lagt op til en heftig kamp for føringen, og en sejr bliver absolut ikke taget for givet af Christian Siepmann.

”Jørgen kørte racerløb før jeg fik min første tohjulede cykel, og samtidig har han glemt alt om at køre som en gammel herre med blød hat – så jeg er sikker på at han vil gøre sit til at stjæle min førsteplads,” griner Christian Siepmann.

CS Racing.