Klubbens sponsorer

Christian Siepmann har opdateret bilen

For Christian Siepmann har sommeren er gået med forberedelser til den sidste halvdel af sæsonen, så konkurrenterne for alvor får kamp til stregen. Sommerarbejdet har primært været fokuseret omkring udtrykket ‘mange bække små’, for det er kun opmærksomme SSC-fans der vil opdage forskellen:

”Vi har lavet en række ændringer på aerodynamikken. Blandt andet har vi skiftet diffuser og monteret nogle forbedrede canards på fronten. Alt i alt burde det give bilen en smule bedre downforce,” fortæller Christian Siepmann. ”Det bliver nok ikke på Ring Djursland at vi mærker de største forskelle, men rundt i skoven kan det sagtens være at der kan gives lidt mere gas. Det bliver i hvert fald spændende.”

2014-Bane-SSC-Siepmann-Christian-10

Der har naturligvis også været tid til at nyde den danske sommervarme, men hele teamet har følt en kriblen i fingrene for at komme tilbage på racerbanerne.

”Vi synes vist alle sammen at det er en vildt spændende sæson, og vi glæder os alle sammen til at komme i gang igen – og ikke mindst at få afprøvet de nyeste justeringer på bilen,” siger Christian Siepmann.

Tekst: CS Racing.

Foto: Pedro Dermaux Photography.