Klubbens sponsorer

Christian Siepmann er klar til ny sæson

Efter både et dansk og nordisk mesterskab i 2013 er Christian Siepmann og CS Racing klar til at fyre op i den højoktane benzin og jage flere førstepladser. Årets satsning i Special Saloon Car-mesterskabet er fortsat med den lynhurtige BMW E92 M3, som de sidste to år har sat brede, sorte striber på de danske racerbaner. Til gengæld sker det med nye teknikere på holdet.

2014-Bane-SSC-Siepmann-Christian-02

”Nogle gange er det meget sundt at ryste posen, og vi har fået nogle yderst kompetente folk til at håndtere bilen i den kommende sæson. Vi har allerede mødtes nogle gange og arbejdet på bilen, og jeg glæder mig til at vi skal tage hul på sæsonen sammen,” fortæller Christian Siepmann, der ikke kun har opdateret sit mandskab. ”Inden længe går turen til Holland for at hente motoren til bilen. Den har fået den sidste optimering, så jeg får lidt mere power under hjelmen. Gearkasse og bagtøj er også ved at blive renoveret og gjort klar, så vi virkelig kan give den gas på banerne.”

Det bliver ikke kun de danske racerbaner, der får den aarhusianske fartdjævel at se. En afstikker til Belgien er på kalenderen.

”Den danske løbskalender giver plads til at vi kan deltage i et løb i Dutch Supercar Challenge på den legendariske Formel 1-bane, Spa Francorchamps i Belgien. Det er en rigtig mandebane med nogle helt specielle svingkombinationer, som skiller fårene fra bukkene, og nogle langsider hvor bilen kommer til at køre på den sjove side af 250 km/t,” siger Christian Siepmann.

2014-Bane-SSC-Siepmann-Christian-01

Når man har med så hurtig en racerbil og så delikat teknik at gøre, så er der ikke plads til fejl. Hverken bag rattet eller som mekaniker. Derfor benytter CS Racing sig i denne sæson af en teamcoach som skal sørge for at skabe et helt unikt sammenhold på teamet.

”Det er vigtigt, at vi alle kan arbejde professionelt og effektivt sammen, når vi er på racerbanen. Vores coach hjælper os til at arbejde målrettet og mod det samme mål. Sammen kan vi nå de helt store mål, og det er bestemt også målet for i år. Vi mødes én gang om ugen og arbejder på bilen og forbereder os på sæsonen; det er en stor hjælp til at styrke samarbejdet inden det for alvor går løs til foråret.”

CS Racing.