Klubbens sponsorer

Cato Poulsen scorer hattrick på F1-banen i Abu Dhabi

Formelkøreren Cato Poulsen har i den grad sat sig i spidsen for Formula Gulf-mesterskabet, der afholdes i De Forenede Arabiske Emirater. Den 16-årige dansker lagde ud med at sætte pole position og ny banerekord for North Circuit under kvalifikationen.

Første race bød på tæt kamp med specielt Aserbajdsjans F3-kører og Formel 1-ambassadør Gulhuseyn Abdullayev Efter flere placeringsskift lykkedes det Cato Poulsen at trække fra og vinde løbet med hurtigste omgangstid.

2016-Bane-FGulf-Poulsen-Cato-03

Cato Poulsen fik en dårlig start i andet løb, tabte to placeringer og måtte kæmpe med alt, hvad han havde i sig for at nå tilbage i front. Efter en intens kamp med flere placeringsskift lykkedes det i næstsidste sving på sidste omgang at overtage førstepladsen, hvorefter han kunne notere sig endnu en sejr og hurtigste omgang.

Hermed har Cato Poulsen udvidet sin føring i mesterskabet, som afgøres endeligt den 1. april på Dubai Autodrome. Det ser lovende ud for at få den første danske vinder af mesterskabet, hvor Cato Poulsen i givet fald bliver medlem af den meget lille eksklusive klub af danske racerkørere, der har vundet et internationalt formelmesterskab.

2016-Bane-FGulf-Poulsen-Cato-05

Mange højt profilerede europiske racerteams har tilbudt den unge dansker et sæde i deres F4, Formel Renault 2,0 of BRDC racere for 2016 sæsonen. Den store udfordring er at skaffe nok sponsor støtte til at gennemføre projektet.

Du kan følge AAS’eren på www.facebook.com/catopoulsenracing eller www.fg1000.net.

Tekst: Teit Poulsen.

Foto: Gulf Sport.