Klubbens sponsorer

Cathrine Kock 50 år

Endnu et af Aarhus Automobil sports mangeårige medlemmer rammer den 14. maj et lidt skarpt hjørne. Det er Cathrine Kock fra det sønderjydske, som fylder 50 år.

Cathrine er født og opvokset i Sønderjylland, er ud af en søskendeflok på to, har selv tre børn, og to børnebørn er det også blevet til. Hun er uddannet køkkenassistent på Sønderborg Plejehjem, så hun mestrer det med madlavning til UG. Hun har ligeledes arbejdet på feriehjemmet Landheim sammen med sin mor Linda og været forbi Møller og Co som tøjekspedient. I en længere årrække var hun chefens højre hånd i firmaet Dangaard Telecom i Padborg og i dag arbejder hun på Danfoss i Gråsten, hvor hun har været i snart mange år.

Cathrine Kock har lidt svært ved at sidde stille, så ud over at være et flittigt havemenneske maler hun på sten, syr og strikker meget, hun vægter ligeledes sine børn meget højt, så bliver det kaldt er hun der på minuttet, ligeledes bliver der brugt en del tid på camping.

Tilgangen til motorsporten skete for ca. 13-14 år siden, da hun var til motorløb på Padborg Park. Det fangede hendes interesse, og hun tog 533-officiallicens og blev flagofficial, senere også teknisk kontrollant. Hun blev medlem af AAS i oktober 2011 og efterfølgende blev hun flagofficial på FDM Jyllandsringen. I de sidste 8-10 år har jeg så haft fornøjelsen af at have Cathrine som min banechefassistent i bilen til både Classic Race Aarhus og på FDM Jyllandsringen og tro mig … Henrik du har glemt … nåh ja så husker hun. Det er dejligt, at jeg aldrig behøver checke hendes arbejdsområder for alt er altid i skønneste orden, ligeledes har hun været med til løbsafvikling i både Norge og Sverige.

Aarhus Automobil Sport ønsker stort tillykke med den runde dag.

Henrik Kirkegaard.