Klubbens sponsorer

Casper Pilgaard i Formel 4

I 2017 deltager Casper Pilgaard, DM-bronzevinder i Formel Ford, i dansk motorsports nye Formel 4-klasse. Familieteamet Pilgaard Motorsport har siden præsentation af klassen i september 2016 arbejdet benhårdt på at rejse det økonomiske fundament for en satsning i den nye klasse.

Takket være gode og trofaste, samt nye sponsorer og samarbejdspartnere er det lykkedes at skabe fundamentet, så Casper får muligheden for at videreudvikle sit talent i den nye Formel 4-klasse.

Pilgaard Motorsport har indgået aftale med Frederichsen Sport Promotion, der skal stå for driften og indsatsen både ved løb og klargøringen. Frederichsen Sport Promotion har stor erfaring og ekspertise med formelbiler og har stået bag flere danske topkørere de sidste mange år.

Casper Pilgaard udtaler: ”Det er en kæmpe chance for mig at få muligheden for at køre den nye Formel 4, og jeg glæder mig vildt til samarbejdet med FSP og teamet bag.”

”Jeg vil her benytte lejligheden til at takke alle vores sponsorer og samarbejdspartnere for den opbakning, de har vist mig. Uden den opbakning havde det ikke været muligt at rejse projektet.”

Jørgen Pilgaard supplerer: ”Jeg er pavestolt over, at det lykkedes os at rejse projektet, og jeg er meget spændt på at følge Caspers udvikling i den nye Formel 4.”

Alex Stubberup Frederichsen siger: ”Jeg var imponeret over den speed og modne kørsel, Casper viste i sidste sæson i Formel Ford, og vi i FSP er glade for at få muligheden for at arbejde med Casper i Formel 4. Jeg er sikker på, at med Caspers talent og vores erfaring skal vi nok være i toppen af feltet. Vi forventer at få den nye bil medio februar og derefter vil arbejdet med design og tilpasning til Casper begynde inden de først test finder sted slut marts.”

Jørgen Pilgaard.