Klubbens sponsorer

Casper Elgaard i ny satsning

Et nyt dansk racingteam – Massive Motorsport – kæmper fra kommende sæson med om sejren i Danish Thundersport Championship og European Le Mans Series. Bag rattene sidder forsvarende DTC-mester Casper Elgaard og Kristian Poulsen, der begge ved, hvordan en Le Mans-sejr føles.

Casper Elgaard er forsvarende mester i dansk motorsports kongeklasse, Danish Thundersport Championship. Kristian Poulsen vandt det prestigefyldte 24-timers løb, Le Mans, i LMGTE-AM-kategorien i 2014. Sammen stod de øverst på podiet i LMP2-klassen i Le Mans i 2009.

2014-Bane-DTC-Elgaard-01

”Med store ambitioner kommer man længst, og i Massive Motorsport går drømmene hånd i hånd med lige så høje målsætninger for, hvad vi vil. Vi vil være en magtfaktor i dansk og international motorsport. I 2015 vil vi deltage med to biler i Danish Thundersport Championship. DTC bliver et utroligt hårdt mesterskab med omkring 28 biler næste år, og jeg glæder mig meget til at forsvare titlen,” forklarer Casper Elgaard.

Samtidigt ser han frem til en tilbagevenden til European Le Mans Series.

”Det er et rigtigt godt og hårdt mesterskab, der giver os gode muligheder for at tilbyde vores sponsorer gode oplevelser og stor eksponering i hele Europa. Med den hårde konkurrence i de firetimers løb, som serien har, får vi al den forberedelse, det kræver for at nå vores større mål nemlig at deltage i 24-timers løbet på Le Mans om tre-fire år med vores eget danske team,” siger Casper Elgaard.

Med oprettelsen af Massive Motorsport går Casper Elgaard fra at være ejer af sit eget danske team til en stilling som sportsdirektør og medejer for et team med store internationale ambitioner. Her er der tale om nye aktører inden for motorsporten. Ejerne af spilvirksomheden Kiloo har længe haft stor interesse for sportsgrenen og tager nu skridtet fra tilskuerpladserne til garagen og direktionsgangen. Noget som Casper Elgaard og resten af teamet ser frem til.

”Efter at have stået for mit eget team de sidste tre år i DTC ser jeg frem til at stå i spidsen for et team, hvor jeg kan samarbejde med de andre medejere. Medejere der ikke kommer fra motorsportens verden og derfor bringer nye tanker og tiltag med sig i forhold til, hvordan man driver en større professionel virksomhed med internationalt sigte,” siger Casper Elgaard.

Kiloo udvikler med stor succes spil til mobiltelefoner og tablets og har senest vundet Børsens landsdækkende Gazellepris 2014. Det er med andre ord erfarne forretningsfolk, der står klar med finansiering og forretningsstrategi til at føre Massive Motorsport øverst på podiet.

”Vi er rigtig glade for at indgå i Massive Motorsport og ser klare muligheder for at skabe et succesfuldt motorsports selskab, Danmark kan være stolt af. Det er vigtigt for os med en professionel tilgang til alle ting omkring teamet, og at vores mål altid er høje,” siger Jacob Møller, direktør for Kiloo.

Første løb for Massive Motorsport er 10.-11. april næste år, hvor første afdeling af European Le Mans Series køres på formel 1 banen Silverstone i England.

Massive Motorsport / foto: Jesper Balleby.