Klubbens sponsorer

Cafe Rindbæk-løbet

Så var det igen Bernd Thrysøe tur til at stå for en afdeling af Midtjysk Turnering i bilorientering. Det var Café Rindbæk-løbet, som havde base ved golfbanen nær Bernd Thrysøes bopæl i Hedensted.

Og vi har jo ikke de bedste erfaringer med at køre Bernds løb. Man skal helst både have sovet længe og have pudset brillerne for at finde alle hans spidsfindigheder. Og det var godt, det blev kørt en eftermiddag, medens det var lyst, for der var ikke mindre end fem finter, vi faldt i!

Denne gang havde vi visse forhåbninger, da vi stillede op i en ny bil. Det måtte give held. Og det lykkedes da også at indtage førstepladsen. Vi har slået et kryds i kalenderen, da det er adskillige år siden sidst.

Tro det eller ej, Bernd havde fundet lidt nyt område til os at køre i. Det var et løb, som vi godt kunne lide, da det blev kørt i det åbne land med besøg på en del gårde. Også nogen, som vi ikke skulle have besøgt, viste det sig.

Som vanligt præsteres hurtigt resultatberegning, og resultatlisten blev modtaget samme aften. Tak for det.

Turneringen går ind i den sidste fase, og det sidste løb bliver afgørende for flere klasser, og hvem der kommer til at stå øverst på skamlen.

Tak til Bernd og hjælpere for et godt løb.

Hans Jørgen Andersen / Hans Jakobsen.

Klik her for resultatliste

Klik her for skiltestatistik

Klik her for MjT-stilling

Klik her for KM-stilling