Baneofficials

Velkommen til

Som baneofficial i AAS er man med fremme, hvor det rigtig sjove sker. Man kommer helt tæt på bilerne, kørerne og ser løbene fra første parket.

Er du interesseret i at blive baneofficial i AAS, kan der læses mere om de forskellige opgaver, der kan varetages før, under og efter et løb her på vores hjemmeside ved at klikke her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte et af medlemmerne fra banesportsudvalget for at høre mere om mulighederne for at blive en del af vores motorsportsfamilie. Se hvem der er medlem af banesportsudvalget ved at klikke her.

Kontingent

Man skal betale for et medlemsskab i AAS for at få lov til at være official. Med i den betaling er en forsikring gennem DASU, hvis der sker uheld på banen, man vil blive inviteret til mange klubarrangementer og modtage DASU’s spændende medlemsblad Autosport. Et medlemsskab af AAS koster 300 kr. årligt. Kontakt vores kasserer Hans Jørgen Andersen for at få tilsendt et girokort.

Når du har meldt dig ind i klubben, sørger AAS for, at du får den nødvendige oplæring og uddannelse. Vi vil bede om et billede af dig til et officialkort, der skal bruges for at komme ind på Jyllandsringen. AAS og FDM/DTC afholder flere løb i sæsonen og du vil blive kontaktet af den chefofficial, du vil blive tilknyttet, når løbene køres.

Tilmeld dig klubbens mailservice og Facebook

Hvis du har en e-mail adresse, så er det en god idé at tilmelde dig klubbens mailservice. Din mailadresse vil ikke blive spammet af ligegyldige mails fra os, men der vil komme info om arrangementer og andet godt et par gange om året. Tilmeld dig her.

AAS er også at finde på Facebook. Vi har en åben gruppe, hvor alle kan være “medlem” uanset om man er medlem af AAS eller ej. Denne gruppe bruges til generelle informationer om fx løb. Hvis du er medlem af AAS, har vi en lukket gruppe, der hedder Formandens Hjørne. Her kan man ansøge om at blive medlem og er kontingentet betalt, så vil vi ønske dig velkommen til. Gruppen bruges til alt hvad der skal informeres om. Bl.a. skriver formand Bjarne Andersen løbende info om hvad der foregår i klubben, og der vil blive reklameret med klubaftener, kegleturnering, gokartturnering og meget, meget mere. Så skynd dig at ansøge om medlemskab.

 

Per Leth
Formand for banesportsudvalget

<a href='http://bilsport.dk/klubben/kalender-2/'>Kalenderen</a>