Klubbens sponsorer

Atter historisk pålidelighedsløb i AAS-regi

Medens vinteren endnu bider i næsen udenfor, har løbsledertrioen holdt sit første planlægningsmøde til anden afdeling af FDM DASU Classic-serien den 21. juni 2014. Succesen fra 2012 skal gentages, og vi blev allerede i 2012 opfordret til at stå for endnu et løb i 2013.

2014-Historisk-DASU-Classic-Loebsledelse-01

Deltagerne kan glæde sig til en udfordrende rute med de fineste oplevelser i det østjyske landskab. De kan bl.a. glæde sig over de flotte udsigter med kig over hav og sø, og naturligvis ture igennem skove og det danske landbrugsland. Altså hvis der bliver tid!

Det bliver hele vejen igennem et fair løb. Og uden orienteringsfinter. Derudover er grusveje fravalgt, og ingen løb i byerne. Vi kan allerede nu afsløre, at der vil blive start i det sydlige Århus, og herfra vil løbet bevæge sig syd og vest over.

Til et så stort arrangement og denne løbsform er der brug for rigtig mange tidskontroller, så ring til en af os i løbsledelsen. Ring nu, ellers ringer vi bare til jer!

Hver tidskontrol skal bestå af to personer, og ud over navne skal vi bruge mindst et mobilnummer og en e-mail adresse, så vi kan informere jer løbende om arrangementet.

Løbsledelsen

Hans Ole Nielsen – 4040 8501

Niels Iversen – 4046 8887

Hans Jakobsen – 5195 9231