Klubbens sponsorer

Arne og Hans Jakobsen 75 år

I januar 1976 blev tvillingerne Arne og Hans Jakobsen medlem af Aarhus Automobil Sport, hvor de begyndte at køre orienteringsløb. Dengang skete det med Arne ved rattet og Hans i højresædet.

Forandring fryder, så i 1986 skiftede Hans plads i bilen og blev chauffør for undertegnede. Det blev starten på et samarbejde, som med et par pauser har varet i 37 år, hvilket primært skyldes den grænseløse tålmodighed, som Hans lægger for dagen.

Udover at være aktiv chauffør har Hans været såvel løbslægger som løbsleder for adskillige arrangementer i Aarhus Automobil Sport. Meget aktiv, og hvis det kræver haveredskaber. Senest skete det ved efterårets Rema 1000-løb, der var en afdeling af Midtjysk Turnering. Når Hans arrangerer bilorienteringsløb, sker det ofte med Arne som trofast hjælper.

Udover at køre 10-12 løb om året har Hans haft tid til at tage adskillige vandreture med sin tvillingbror. Men de lidt længere tager han selv. Senest har Hans Jakobsen prøvet kræfter med caminoen i Spanien, men han har også haft tid til at oprette og renovere flere vandrestier i Skanderborg Kommune. Bliver der endelig lidt tid til overs, tager Hans en eller flere runder på krolfbanen.

Aarhus Automobil Sport ønsker såvel Arne som Hans hjertelig tillykke med den runde dag.

Tekst: Hans Jørgen Andersen.
Foto: Bjarne Andersen.