Klubbens sponsorer

Anders Fjordbach starter i Blancpain Endurance Series

Motorsportsåret 2014 har indtil videre været særdeles interessant og ikke mindst varieret for Anders Fjordbach, og nu er det blevet bekræftet, at sidste halvdel af sæsonen blandt andet skal tilbringes i en helt ny bil i en ny serie.

Det yderst erfarne langdistanceteam Black Falcon fra Tyskland indsætter nemlig en Mercedes SLS AMG GT3 i den meget krævende Blancpain Endurance Series, og sammen med engelske Devon Modell og russiske Vladimir Lunkin skal Anders Fjordbach så forsøge at vinde finaleløbet på teamets hjemmebane Nürburgring den 19.-21. september.

2014-Bane-Blancpain-Fjordbach-01

Devon Modell er pt. på en andenplads i den britiske GT4-serie, og Vladimir Lunkin kommer med frisk andenplads i baggagen fra dette års udgave af Dubai 24 Hours, i øvrigt sammen med Anders Fjordbach, så forventningerne til en topplacering for trioen i Pro/Am-klassen er naturligvis høje.

Ud over indsatsen og successen i Dubai har Anders Fjordbachs samarbejde med Black Falcon også resulteret i deltagelse i et 6 timers løb i VLN-serien med en Porsche 997 GT3, så selvom bilen i denne omgang er ny, så er samarbejdet med hele Black Falcon-teamet allerede oppe i højeste gear, hvilket også lover godt for en topplacering i den kommende weekend.

Kristian Hammerum.