Klubbens sponsorer

Andenplads i premiereløb for Ib Kragh

Ib Kragh/Mie Petersen scorede en andenplads i 4WD-divisionen, da Danmarksmesterskabet i rally lørdag blev skudt i gang det sønderjyske.

”Vi har fået en god start på sæsonen, men vi kommer naturligvis ikke uden om, at det er en ny bil, vi har fået, som vi skal lære at kende,” siger Ib Kragh. ”Vi havde vores første start med den nye Citroën DS3 R5 i et tysk rally, hvor vi skulle lære bilen at kende. Det er var et løb, som foregik på forholdsvis flade veje, men i Sønderjylland mødte vi nogle andre udfordringer.”

2015-Rally-Kragh-05

”Det er første gang, at vi kørte med bilen i både regnvejr og på ujævn vej. Det var første løb med en prøve, hvor der var hop og skæve toppe. Vi skulle lige prøve tingene af, men bilen klarede sig fint, og det kan jeg ikke klage over.”

I slutresultatet sluttede Ib Kragh/Mie Petersen godt 20 sekunder efter deres rivaler fra sidste sæson, Christian Jensen/Freddy Pedersen, som vandt 4WD-divisionen.

”Det var lidt et kort motorløb, for vi mistede både hastighedsprøve 2 og hastighedsprøve 6 i det samlede resultat, da de ikke kom til at tælle med i vores division,” siger Ib Kragh. ”Vi ville gerne have slået Christian og Freddy, men det skal nok komme.”

IK Rally Racing.