Klubbens sponsorer

Alt er klar til Uggerhøj-løbet

For to år siden var Aarhus Automobil Sport for første gang i klubbens historie vært for en afdeling af FDM DASU Classic, og i år har man valgt at tage handsken op og forsøge at gentage successen. Det kommer til at ske med Uggerhøj Biler lørdag den 21. juni.

2014-Historisk-DASU-Classic-Triumph-01

”Uggerhøj Biler i Højbjerg har været så velvillige at stille sine faciliteter til rådighed for starten af klubbens løb i FDM DASU Classic-turneringen,” fortæller Hans Ole Nielsen fra Aarhus Automobil Sport. Han står i spidsen for den løbsledelse, som også omfatter Niels Iversen og Hans Jakobsen.

”Der bliver teknisk kontrol fra klokken 8.30, og Uggerhøj Biler har været så venlige at være værter for kaffe og rundstykker til deltagerne, inden vi sender det første hold afsted ved 10-tiden.”

Uggerhøj-løbet er et historisk pålidelighedsløb, og arrangørtrioen fra Aarhus Automobil Sport har sørget for, at deltagerne kommer godt rundt i området syd for Århus.

2014-Historisk-DASU-Classic-Mercedes-01

”Længden på løbet er 236 kilometer, og det bliver en rute, som går igennem et meget kuperet terræn,” fortæller Hans Ole Nielsen. ”Til vores sekundetaper i løbet har vi fundet alle de små og smalle veje, hvor det går op og ned. Det er samtidig i et meget naturskønt område. Det er så bare spørgsmålet, om deltagerne får tid og lejlighed til at kikke på det!”

De tre pauser, der er indlagt i Uggerhøj-løbet, bliver ved Astrup Kirke nær Solbjerg, Hørning-hallen og Ejer Bavnehøj. Mål bliver Hørning-hallen, hvor første mandskab ventes i mål klokken 16.36.