Klubbens sponsorer

Aflysning / datoflytning

Som I kan se af den tekst (gengivet nedenfor), der i dag er sendt ud til alle de berørte klasser, som skulle have deltaget i Åbningsløbet den 8.-9. maj 2021, har FDM valgt at flytte Åbningsløbet. Den nye dato er den 3.-4. juli 2021 med de samme klasser.

Den store udfordring for os bliver, at vi nu skal lave motorløb to weekender i træk, da vi jo weekenden før (26.-27. juni) skal afvikle Danish Masters Racing Festival. Jeg håber, I forstår dette valg, da kalenderen er godt fyldt i forvejen, men håber, I er klar til at trække i arbejdstøjet de to weekender, så vi kan få et par gode motorløbsweekender.

Jeg kan oplyse, at Jan Præstekjær vil være løbsleder til den 26.-27. juni og undertegnede vil være det til den 3.-4. juli.

Per Leth, AAS

– – –

Mail fra FDM

Vi er desværre nødt til at flytte vores Åbningsløb fra den 8.-9. maj 2021 til den 3.–4. juli 2021. Forsamlingsforbuddet på maksimum 500 personer gør, at vi ikke kan gennemføre weekenden 8.–9. maj. Forsamlingsforbuddet i juli udendørs ser ud til at være ophævet, så vi vil kunne afvikle en weekend på helt normalvis i depotet. Vi er kede af, at sæsonen ikke kan komme i gang i maj, men håber på jeres forståelse. Eventuelle spørgsmål bør i første omgang stilles til klasserepræsentant / promoter, som laver en samlet henvendelse til os. Hvis i allerede har tilmeldt jer til Åbningsløbet den 8.–9. maj 2021 vil I blive flyttet til 3.–4. juli 2021. Hvis I ikke ønsker at deltage, må i gerne give mig besked. På vegne af Aarhus Automobil Sport og FDM Jyllandsringen håber vi på en god en rigtig god weekend i juli.

Jesper Ørskov Nielsen, FDM.