Klubbens sponsorer

AAS’ere til Operation Nordfalster

Lørdag den 15. september var der DM-finale i o-løb med Sydsjællands Automobil Klub som arrangør. Løbet skulle køres på Falster … der er jo lige et stykke vej.

Da chaufføren i vores team nyligt havde fået foretaget en operation i knæet, tænkte vi, at det var en god idé at tage til Falster dagen før på hotel, så bentøjet kunne få hvile inden finaleløbet. Vi tog lige smutvejen ned over Fyn og Langeland, og så skulle vi bare lige med færgen fra Spodsbjerg. Smutvej og min bare. Den ene færge var gået kaput samme dag, hvilket gav to timers ekstra ventetid sammen med mange andre biler. Der smuttede den aftensmad. Det eneste sted, der havde åbent efter klokken 23 i Nykøbing var McDonald’s. Det var der åbenbart 25-30 fulde unge mennesker fra et nærliggende diskotek, der også havde brug for. Hyggeligt…

Vi fik da lidt søvn og hvile og var klar til løbet med start klokken 14.06. Vi syntes selv, det gik godt fremad i løbet og fandt mange gode finter. På en stor parkeringsplads ved et industrikvarter skulle vi køre mellem og gennem to rækker enkeltstående træer. Det vil sige, at der skulle tælles træer efter, hvor vi skulle dreje. Det gav lidt udfordringer for chaufføren, måske Luis Nielsen skulle på banen? Vi kom dog godt videre og kørte rundt på nogle fantastiske private tilladelser på diverse store gårde, selv på arealet på en stor efterskole med eleverne som tilskuere.

Sidste etape i løbet var en skov-etape på 37 minutter. Jeg startede lidt skidt med at sende chaufføren ned ad en gedesti i skoven. Der kørte et hold bagefter os, så tænkte det var nok rigtigt, men nej, stien stoppede pludselig. Chaufføren måtte på nuværende tidspunkt give op på grund af smerter i knæet. Koblingsbenet skal jo bruges mange gange. Måske meget passende, da der ikke var en vendeplads her ved stien. Vi byttede plads og kørte løbet færdigt i skoven, dog med noget ekstra tidsforbrug.

På transport-etapen til samlingsstedet blev vi enige om, at dette var nok det bedste løb, vi i år havde deltaget i indtil nu. Stor ros til løbsleder Arne Rasmussen og hans hjælpere for et meget fint løb.

Vi var tre AAS-hold der deltog og ingen af os fik særligt gode placeringer i løbet.

Samlet i DM sæsonen blev vi nummer 5 i klasse A, Hans Jakobsen og Hans Jørgen Andersen vandt bronze i klasseB, Bernd Thrysøe og Bjarne Andersen blev nummer 5 i klasse M, Henrik Møller Nielsen og Michael Nystrup (SOMS) nummer 10 i klasse M.

Nu skal vi så køre JM-finalen på lørdag den 22. september med AAS som arrangør. Måske vi kan hente lidt medaljer der til nogle af vores hold i klubben?

Renee Nielsen / Hans Ole Nielsen.