Klubbens sponsorer

AAS’ere til Nytårsløbet i Randers

Nytårsløbet er et lidt specielt orienteringsløb, idet ca. halvdelen af løbet køres efter reglementet fra før 1970, og kortene vi kører på, er nok fra 1920. Den anden halvdel køres efter dagens reglement. Her er en blanding af nye og gamle kort i skøn forening, men det bliver det ikke nemmere af.

I år startede løbet fra kantstenen ved klubbens nye klubhus i Borup nord for Randers med den gamle del, som var på ca. 38 km. Allerede da vi kom til rubrik 2, opstod der tvivl om hensigten, men efter lidt snak blev vi enige om, at der måtte være en fejl i løbet, hvilket er ret usædvanligt for et Brøndum/Skjøt-løb.

Vi kørte videre og fik en rundtur på den gamle kaserne i Randers, nordpå til et industriområde, hvor vi lavede den første fejl. Herefter til Lem, Lindbjerg og Tvede.

På vej til Tvede blev vi mødt af en HTK, hvilket gjorde, at vi ikke fik kørt et mål færdigt, hvilket kostede en HRK. Der var vi ikke det eneste hold, som lavede den fejl.

Efter endnu en fejl i Tvede fortsatte vi til Hald, hvor det lykkedes at køre fejlfri på rutekontrollerne. Herefter gik turen til Spentrup, som vi heller ikke slap heldig fra, idet vi formentlig overså en HRK. Hjemturen gik over Bjergby, Hastrup og til mål i Borup, hvor vi blev beværtet med flæskesteg med diverse tilbehør.

Resultatet er ikke noget at prale af, så det undlader vi.

Tak til Brøndum/Skjøt for et dejligt orienteringsløb med efterfølgende hygge og præmieuddeling.

Løbet var finalen i to turneringer, og du her kan ser slutstillingerne i

Klubmesterskabet i AAS

Den Jyske Femkantturnering

Hans Jakobsen / Hans Jørgen Andersen