Klubbens sponsorer

AAS’ere til JFM-finalen i bilorientering

Løbet, der var arrangeret af Kjellerup og Omegns Motorklub med erfarne Harry Hansen og Anders Fisker som rutelæggere, var også niende afdeling af Femkantturneringen.

Starten foregik fra Gråmose Auto, som har Kompedal Plantage liggende i baghaven. Det var lykkedes Anders Fisker – trods en hel nyansat skovfoged – at få tilladelse til at køre løb i skoven. Dog var aftalen betinget af en maksimal fart på 40 km/t. Løbet blev også præget af en anden slags hestekræfter, da der også var en rideklub i skoven. Løbets første etaper startede i skoven, da sværhedsgraden blev vanskelig, hvis det blev mørkt. Efter skoven blev løbet transporteret til Karup og Kølvrå, hvor de afsluttende etaper blev kørt. Her havde Anders Fisker sørget for, at der var lys i gadelamperne i byen…

Stor ros til KOM og løbsledelsen for et godt løb af passende sværhedsgrad. Usædvanligt, at man i en JFM-afdeling kun skal have cirka 40 notater på kontrolkortet.

Samlingsstedet var henlagt til Rødkærsbro Hallen, der også var rammen om et godt måltid mad og derefter uddeling af præmier for løbet, og afsluttende JFM-medaljer for den samlede stilling. Der er endnu et løb tilbage i DJF-Turneringen, og her er der endnu stor kamp om placeringerne, da der i B-klassen ligger tre hold med samme antal point i kampen om tredjepladsen i den samlede stilling.

Hans Jørgen Andersen / Hans Jakobsen.