Klubbens sponsorer

AAS’ere til DM-løb på Sjælland

Lørdag den 17. juni bød HAMO på DM4 i bilorienteringsløb med start og mål i Fuglebjerg, som ligger mellem Slagelse og Næstved. I tillægsreglerne til løbet stod der, at vi (M-klassen) skulle køre ca. 75 km. Jeg blev derfor lidt rystet da jeg modtog slutinstruktionen. Det viste sig nemlig, at længden på løbet var knap 108 km plus transport, så jeg regnede med, at vi nok først var i mål meget sent på aftenen.

Det viste sig dog, at det ikke var så slemt, da løbet var bygget op, så det gik pænt fremad på ruten. Vores tidsforbrug var på 41 minutter og vi var dem, der havde brugt næstmest. Jeg blev faktisk lidt overrasket, da vi nåede slutkontrollen. Jeg fornemmede slet ikke, at vi havde kørt så langt.

Løbet, der blev kørt i et område mellem Fuglebjerg og Slagelse, var tilrettelagt på en god og fin måde, hvor de fleste ordrer var meget regulære og til at finde ud af. Der var dog enkelte kortudklip, der var meget svære at stedfæste.

Vi lavede tre fejlkørsler, hvoraf jeg ikke var enig med løbsledelsen i den ene, som vi protesterede imod og fik ret i denne. Dette gjorde, at vi endte på 91 strafpoint, og det rakte i dette løb til en andenplads. Det skal så lige nævnes, at vi også har været heldige, da løbsledelsen slettede et skilt, som var sat forkert ud. Da jeg modtog resultatlisten og fik set hvor dette skilt skulle have stået, kunne jeg konstatere, at jeg lige nøjagtig på dette sted var sprunget over et kortudklip og gået til et andet udklip, der næsten var mage til, så det var meget heldigt at de havde sat skiltet forkert ud.

Vi var to mandskaber fra AAS. Det andet var Renee og Hans Ole Nielsenn i A-klassen. De bliver ved med at levere positive resultater efter oprykningen fra B-klassen. De scorede en flot femteplads i løbet og ligger nu også på femtepladsen i DM. Bjarne og undertegnede ligger nummer 4 i M-klassen.

Tak til HAMO med Ken Sørstrup i spidsen for et godt løb.

Bernd Thrysøe.