Klubbens sponsorer

AAS’er udstiller sin racerbil i Essen

Selv om sæsonen for længst er slut, så har Nicolai Sylvest for nylig været en tur i Tyskland med sin Formel 3-racer. Ikke for at teste med bilen, men for at udstille den.

”Hvert år i december er der en stor racerudstilling i Essen, og her har en af den tyske løbsseries sponsorer, Ravenol, en stand, og de har bedt mig om at udstille min racerbil der,” fortæller den unge 16-årige Team Danmark-støttede racerkører fra Jægerspris. ”Sidste år var der 340.000 besøgende på udstillingen, så der kommer sikkert rigtig mange forbi standen for at se min racerbil.”

2013-Bane-Formel-3-Sylvest-Nicolai-08

Udover at have sin racerbil på udstilling er Nicolai Sylvest ved at planlægge næste års deltagelse i den tyske internationale ATS Formel 3 Cuppen.

”Til næste år bliver reglementet ændret i det mesterskab, så vi skal køre med den type motorer, som i år har været anvendt i Euro-serien. Den har omkring samme antal hestekræfter, men et noget andet arbejdsområde, så det bliver spændende at prøve den, når vi skal i gang igen med de første test i starten af det nye år,” siger Nicolai Sylvest.

Vinterpausen bliver flittigt brugt på fysisk og konditionstræning samt simulatortest, så han kan være så godt forberedt som muligt inden sæsonstart.

Tekst: Jesper Sylvest.

Foto: Alexander Trienitz.