Klubbens sponsorer

AAS’er jagter ny banerekord

Med et nordisk mesterskab og en banerekord fra FDM Jyllandsringen i bagagen jagter Claus Christensen nye mål, når næste runde af det danske Special Saloon Car-mesterskab i weekenden køres på Ring Djursland.

”Den bane har jeg det rigtigt fint med, og hvis det bliver vejr til det, så vil jeg gerne give banerekorden et tryk nedad. Skulle det ikke lykkes, så kan jeg jo glæde mig over, at jeg har den i forvejen…” siger Claus Christensen.

2013-Bane-SSC-Claus-Christensen-08

Men selv om racerkøreren i den Valvoline NextGen-grønne Aquila allerede har sikret sig en titel i år, så er der stadig en på spil. Nemlig det danske mesterskab i Special Saloon Car.

”Jeg er 25 point efter, men jeg er klar til at få indhentet så meget som muligt,” siger Claus Christensen, der ved starten på den seneste DM-afdeling blev sat tilbage af alvorlige tekniske problemer.

”De problemer, som vi havde til Grand Prixet, løste vi også ved Grand Prixet. Et sæt nye ledninger fra gearskiftet i rattet til den computerenhed, der styrer gearkassen, løste problemet. Med det nye ledningsnet var jeg flyvende i de to afsluttende løb, og det lover godt for weekenden på Ring Djursland.”

Udover mødet med bakkerne og svingene på den djurslandske racerbane glæder sig Claus Christensen sig også til at møde norske Christer Gislerud.

”Jeg glæder mig til at køre mod Christer, der ligesom mig også starter i en prototype,” siger Claus Christensen, ”men rent faktisk har vi i år endnu ikke kørt direkte mod hinanden, altså sådan hjul til hjul. Men jeg håber, at det kommer til at ske denne her gang, og det glæder jeg mig til.”

”Jeg tror, at det vil blive rigtigt spændende. Der er kun en ting at køre for, og det er en sejr, og at have hele feltet bag mig.

CC Racing.