Klubbens sponsorer

AAS’er gjorde sit andet fædreland ære

Frederik Nymark kørte tidligere på måneden på Rudskogen i Norge. Og for nogen kommer det måske som en overraskelse, men Frederiks mor er faktisk fra Norge. Så i den weekend havde han ekstra support fra sin norske del af familien. Frederik Nymark kørte træning om fredagen, her fandt Nymark Racing den rette opsætning til bilen. Det betød, at da hele resultatet var gjort op efter kvalifikationen, var den unge Nymark hurtigst.

I første løb vender man rundt på de første otte, og det betød at Frederik Nymark skulle starte som nummer otte. Frederik kæmpede sig stille og roligt frem i feltet og sluttede på en flot andenplads lige efter seriens favorit Michel Nykjær.

2016-Bane-Supertourisme-Nymark-Frederik-08

”Det var et megasjovt løb med masser af godt race. Jeg havde det virkeligt sjovt ude på banen, og når man også lige havde sat banerekorden følte man sig rigtigt godt kørende,” fortalte AAS’eren bagefter.

I andet løb skulle Frederik igen starte lidt nede i feltet, denne gang som nummer syv. Hos Nymark Racing var taktikken helt klar. Den unge Nymark skulle holde sig ude af ballade med andre og hente så mange point som muligt. Frederik Nymark blev dog fanget bag en langsommere konkurrent i nogle omgange og sluttede som nummer fire.

”Jeg havde farten til at lave mere i det løb, men ville ikke presse for hårdt på. Jeg skulle nok havde taget den tredjeplads, men jeg fik gode point” mente den unge AAS’er efter løbet.

I løb tre havde Frederik Nymark lidt svært ved at få lukket af i starten af løbet på grund af den måde, bilerne holdt placeret i startbåsene. Han kæmpede hårdt i starten af løbet, da han ikke kunne holde alt den bagfra kommende trafik væk. Men igen viste Frederik, at han har lært at holde hovedet koldt under pres. Han fik kørt sig op på andenpladsen, og da teamet havde sat bilen perfekt op, lykkedes det også Frederik Nymark at overhale storfavoritten Michel Nykjær og køre en sikker sejr hjem i finaleløbet.

På spørgsmålet om hvordan banen i Norge var at køre på, var Frederik Nymark ikke i tvivl. ”Det er en super sjov bane og det kræver lidt af køreren. På min anden omgang i træningen spandt jeg i bunden af svinget, de kalder Angsten, og der fandt jeg grænsen, men det var super sjovt”, fortalte Frederik Nymark efter weekenden i Norge.

Frederik kom tættere på mesterskabstoppen, og det glæder ham, at teamet har fundet farten. Han er også meget glad for den support han fik fra sin norske del af familien. Nu står den på lidt sommerferie til hele teamet, før det igen går løs den 14. august på Ring Djursland.

Nymark Racing