Klubbens sponsorer

AAS’ verdensmester starter sæsonen i Asien

Nicklas Nielsen har i de seneste halvandet år kørt for AF Corse i FIA World Endurance Championship, hvor han endte med at vinde verdensmesterskabet i GTE Am-kategorien. Dette mesterskab forsvarer han, men nu vender han tilbage til det Ferrari-team, han tidligere har taget mesterskabet for. Det er Formula Racing, som deltager i årets Asian Le Mans Series, som skydes i gang den kommende weekend. Her køres der to firetimersløb på banen i Dubai og i den efterfølgende weekend gælder de yderligere to firetimersløb, denne gang på Formel 1-banen i Abu Dhabi.

Nicklas Nielsen skal køre Formula Racings Ferrari 488 i GT3-klassen sammen med teamejer Johnny Laursen og den regerende mester i Italian GT Endurance Championship, Alessio Rovera.

”Jeg ser frem til igen at tilslutte mig Formula Racing, som jo kickstartede min karriere med et sæde i Challenge-serien og banede vejen til en fabrikskontrakt hos Ferrari,” siger Nicklas Nielsen.

”Teamet er som bekendt tidligere mestre i European Le Mans Series, så der er klart noget at leve op til. Jeg håber, at jeg kan bidrage til en ny mesterskabssejr.”

Tekst: Nikolaj Karlshøj.

Foto: Formula Racing.