Klubbens sponsorer

AAS-kører deltager i internationalt Ferrari-mesterskab

Han ryddede bordet ved verdensfinalen sidste år, og nu får Nicklas Nielsen chancen for at vise, at han kan vinde et helt mesterskab. Den 20-årige danske racerkører har indgået en aftale med Formula Racing og skal køre en fuld sæson i den anerkendte mærkeserie Ferrari Challenge Europe.

”Det er en drøm, der går i opfyldelse – og perfekt timing for mig. Ferrari Challenge er en fantastisk verden med en masse opmærksomhed fra de helt rigtige steder, så det er virkelig en kæmpe chance for at bevise, hvad jeg kan i en GT-bil,” lyder det fra Nicklas Nielsen.

Han indgik i 2017 en sponsoraftale med Formula Racing, som indsatte den 20-årige racerkører i den afgørende sæsonfinale i Ferrari Challenge på Mugello-banen i Italien. Nielsen kvitterede med at vinde begge to løb i den udfordrende Pro-klasse og var med til at sikre det danske hold et teammesterskab.

Den hurtige AAS’er har i 2017 deltaget i det tyske Formel 4-mesterskab for US Racing – et team ledet af den tidligere Formel 1-kører Ralf Schumacher – hvor han hentede flere podieplaceringer og sluttede på en sjetteplads i mesterskabet. Nicklas Nielsen vil sideløbende med sin deltagelse i Ferrari Challenge-serien fortsat jagte topplaceringer i World Series Karting, som er både fysisk og psykologisk træning ved siden af GT-serien.

Hos Formula Racing, hvor man igen i år forbereder sig på et stort team med både danske og udenlandske navne, forventer man sig stort af den unge kører. Det danske Ferrari-team har gennem årene haft succes med udvikling af unge talenter og har sendt profiler som Mikkel Mac og Mikkel Jensen videre til aftaler med store teams under Ferrari og BMW.

”Efter Nicklas’ fantastiske debut sidste år er det svært ikke at have store forventninger. Målet er at skabe opmærksomhed blandt de store GT-teams og bygge videre på den interesse, som Nicklas skabte med sine flotte resultater sidste år på Mugello,” lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

Ferrari Challenge Europe afvikles over syv afdelinger på berømte racerbaner i Europa. Premieren finder sted den 23.-25. marts på Mugello i Italien, mens finalen – den store Finali Mondiali, hvor alle verdens Challenge-serier mødes i et kæmpe opgør – afvikles på Monza den 1.-4. november.

Formula Racing.