Klubbens sponsorer

AAS-duo til start for Lamborghini ved 24-timerrs løb på Spa

De to teamkammerater hos High Class Racing, Dennis Andersen og Anders Fjordbach, deltager i den kommende weekend i verdens største løb for GT3-Sportsvogne – det ikoniske 24-timers løb på Spa-Francorchamps. Her får de chancen i en Lamborghini Hurican, der bliver indsat af Lamborghinis officielle fabriksteam, Grasser Racing.

Sidste år delte de to teamkammerater en Ferrari på Spa, hvor Anders Fjordbach i løbets første halvdel brillerede ved at overhale halvdelen af feltet og kørere sig frem på en andenplads – det fra midten af feltet. Desværre udgik de først på natten efter et uheld.

2016-Bane-GT-Fjordbach-Andersen-01

Sidste års samarbejde har resulteret i, at de i år deler den Polar Seafood Sponserede Renault RS01, som Kevin Magnussen satte banerekord med på FDM Jyllandsringen, i Renault Sports Trophy, der køres i forbindelse med European Le Mans Series. Her brillerede Dennis Andersen ved sidste løb på Red Bull Ring for en uge siden med en stærk femte plads.

De to teamkammerater ser frem til løbet på Spa-Francorchamps.

”Efterhånden som datoen for Spa 24 er kommet tættere på, har jeg kunnet mærke stærkere og stærkere, at jeg gerne ville køre dette løb igen i år,” siger Dennis Andersen. ”Derfor er jeg også begejstret over, at det er faldet på plads med et sæde i Team Grassers Lamborghini, og at jeg også her kan dele bil med Anders Fjordbach. Et 24 timers løb er altid en stor udfordring, og det omskiftelige vejr i Ardennerne er ofte en faktor. Team Grasser har dog tidligere vist, at de har en hurtig bil med gode resultater i deres Lamborghini, og jeg kommer til at dele bilen med tre meget kompetente kørere, så jeg håber, at vi kan have et stærkt løb!”

”Jeg er super lykkelig over at have fået muligheden for at deltage i 24-timers løbet på Spa – det absolut største GT3-løb i verdenen og et løb, hvor alle de store team samt de bedste kørere i verden kommer for at vise kræfter,” siger Anders Fjordbach. ”Med to sejre i træk på Nürburgring i VLN-serien er der godt med selvtillid, og jeg glæder mig til at prøve at udfordre de allerbedste igen!”

”Ikke nok med at det er de hårdeste konkurrenter, så har jeg også været så heldig at få tre kanongode medkørere. Diego Alessi, Nicolas Pohler og min vante makker Dennis Andersen, som jeg har fået et helt vildt godt sammen arbejde med. En ren fornøjelse at køre med ham, så jeg glæder mig ualmindeligt meget.”

Peter Utoft.