Klubbens sponsorer

Årets sidste pokaljagt for Pilgaard

Casper Pilgaard skal på pokaljagt for sidste gang i 2018, når der denne weekend køres DM-Finale i Renault Formel 4 Danmark.

Teamet fra Ryomgård drager for tredje gang i sæsonen til FDM Jyllandsringen nær Silkeborg, hvor de sidste pokaler og ikke mindst mesterskabsmedaljer skal uddeles. Aktuelt har den 20-årige racerkører et solidt forspring på andenpladsen i DIF Danmarksmesterskabet, men man har også set i motorsport, hvor hurtigt at der kan blive vendt op og ned på tingene. Derfor skal der køres med hovedet denne weekend, men stadig med et solidt tryk på speederpedalen i den hvide og røde Mygale F4-racer med nummer 5 på bagvingen, da Casper jo også gerne vil have en af pokalerne med hjem fra løbsweekenden – og helst den allerstørste.

Ved sæsonens to tidligere løbsweekender på banen, er det blevet til flere top 2 resultater, selvom farten egentlig har været der til lutter førstepladser.

Vejret spillede dog teamet et pus til Grand Prix Danmark, hvor de udvalgte regndæk desværre ikke passede til den optørrende asfalt. Men når asfalten var tør, kørte han op imod et sekund hurtigere end alle andre F4-kørere – og det vel og mærke i samme type bil.

Selvom Casper Pilgaard bor midt på Djursland, så har han FDM Jyllandsringen som den klubmæssige hjemmebane i Aarhus Automobil Sport, så derfor vil han gerne gøre det ekstra godt netop her. Teamet vil gerne opfordre alle samarbejdspartnere, venner og familie til at komme ud på FDM Jyllandsringen i weekenden, hvor efterårsvejret ifølge de aktuelle vejrudsigter, bliver helt perfekt til at afslutte sæsonen i.

Tekst: Pilgaard Motorsport.

Foto: JJ Media.