Klubbens sponsorer

Årets sidste klubmestre fundet

På året fjerdesidste dag blev årets sidste klubmestre i Aarhus Automobil Sport fundet. Det var indenfor vejsporten, at man fandt frem til det sidste mandskab, som skal have et årskrus stukket i hånden ved klubfesten i slutningen af januar.

Randers Auto Sport var atter en gang arrangør af sit traditionsrige Nytårsløb, som var finale i Den Jyske Sekskantturnering, men også finale i klubmesterskabet i bilorientering.

2015-Orientering-DJS-Vindere-01

I de kombinerede M-, A- og B-klasser var det Bjarne Andersen/Bernd Thrysøe, som kom igennem med færrest strafpoint, men da de forskellige procenttillæg i henhold til klubmesterskabsreglerne var blevet tillagt, var det Renee Nielsen/Hans Ole Nielsen, som havde klaret sig bedst i Nytårsløbet og dermed scorede maksimumpoint til klubmesterskabet.

Men det var ikke nok. Der måtte nemlig fintælling til, inden det stod klart, at Bjarne Andersen/Bernd Thrysøe kunne kalde sig klubmestre med sølle et points forspring til Hans Jakobsen/Hans Jørgen Andersen og Renee Nielsen/Hans Ole Nielsen.

Selv om Bjarne Andersen/Bernd Thrysøe skal vente på årskrusene til klubfesten, fik de dog lidt med hjem fra Randers. De sluttede således på andenpladsen i M- og A-klassen i Den Jyske Sekskantturnering, mens Renee Nielsen/Hans Ole Nielsen endte lige udenfor pokalrækkerne med en fjerdeplads i B-klassen.

Nytårsløbet havde i øvrigt deltagelse af hele syv biler med AAS’ere.

Mens Henrik Møller-Nielsen/Malene Møller-Nielsen måtte udgå blandt M- og A-kørerne med et defekt gearkabel, kunne Torben Østergaard/Poul Erik Hansen tage andenpladsen i C-klassen. Her blev Morten Alstrup/Anne Møller-Nielsen nummer otte, mens Martin Møller-Nielsen scorede en ellevteplads med sin onkel Erik Rasmussen i observatørsædet.

Klik her for at se resultatet af Nytårsløbet.

Klik her for at gå til slutstillingen i klubmesterskabet.

Klik her for at gå til slutstillingen i Den Jyske Sekskantturnering.