AAS’ere til JFM-finalen i bilorientering

Løbet, der var arrangeret af Kjellerup og Omegns Motorklub med erfarne Harry Hansen og Anders Fisker som rutelæggere, var også niende afdeling af Femkantturneringen.

Starten foregik fra Gråmose Auto, som har Kompedal Plantage liggende i baghaven. Det var lykkedes Anders… Læs resten

Cafe Rindbæk-løbet

Mandag den 9. oktober var der ottende afdeling af DJF-turneringen med AAS som arrangør med start ved Hedensted Golfklub.

Bernd Thrysøe havde komponeret et rigtig godt løb med gode tilladelser i vanlig stil. Byen Daugård blev godt og grundigt målt… Læs resten

Kevin Verner tilfreds med en stabil sæson

Årets sidste afdeling af Danish Supertourisme Turbo blev en indfrielse af forventningerne, men også en smule skuffende for Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg. Både kører og team ville gerne have haft lidt mere ud af finaleweekenden.

I første… Læs resten

Nymark fik ikke lov at afgøre det selv

Når man i over halvdelen af sæsonen har ført mesterskabet, så er det langt fra lækkert at blive sendt i botanikken i starten af første løb på finaleweekenden. Det skete dog for Frederik Nymark.

Efter en fornuftig kvalifikation skulle han… Læs resten

Regnfuld finale

Så blev finalen i FDM DASU Classic kørt på Sjælland en regnfuld lørdag.

Med start og mål på metalskolen i Jørlunde gik turen over Roskilde Fjord og syd på med diverse sekundetaper til en lille pause ved Selsø Kirke. Derfra… Læs resten