To krydser til kalenderen

Der er stadig tre løbsarrangementer tilbage på kalenderen i Aarhus Automobil Sport, men derfor bliver der alligevel ved med at dukke nye arrangementer op, som du skal have ind i din kalender.

Det gælder den ordinære generalforsamling og det traditionsrige… Læs resten

O-løb med udfordringer

Lørdag den 5. oktober startede jeg Suzukien klokken 10.00 for at køre ned til Hedensted for at hente min co-driver Bernd Thrysøe. Efter et kort pitstop med kaffe og brød gik turen mod Slangerup, hvor DM-finalen i bil-O-løb var lagt… Læs resten

Nicolai Sylvest sluttede sæsonen med podieplacering i ADAC GT Masters

Det blev til en podieplacering blandt juniorkørerne, da Nicolai Sylvest i den sidste september weekend deltog i finalen i ADAC GT Masters. Løbet blev kørt på Sachsenring, en bane som den 22-årige Team Danmark-eliteatlet tidligere har vist sin hurtighed på… Læs resten

Hvordan ser fremtiden ud for Aarhus Automobil Sport?

Dette spørgsmål har bestyrelsen stillet sig selv på et ekstraordinært bestyrelsesmøde afholdt i Skjød forsamlingshus den 12. september 2019. Til stede var også Jens Færgemann, Kim Skovholm og Bo Skovfoged fra DASU’s sekretariat.

Motorsporten er presset fra mange sider. Det… Læs resten

Nicolai Sylvest klar til årets sidste ADAC GT Masters-løb

I weekenden sætter Nicolai Sylvest atter kursen mod syd. Forude venter den tyske racerbane Sachsenring syd for Leipzig, og her skal den 22-årige racerkører sammen med sin makker Jens Klingmann deltage i årets sidste afdeling af ADAC GT Masters-serien.

”Det… Læs resten