Klubbens sponsorer

15-årig AAS’er jagter mesterskab

Formelkøreren Cato Poulsen har til trods for sin unge alder gode chancer for at tage det samlede mesterskab med hjem til Danmark efter sin første sejr i Formula Gulf-mesterskabet. Allerede i sit første år i formelsporten viser han storform med en sejr, to andenpladser og en tredjeplads i det internationale Formula Gulf-mesterskab.

2016-Bane-FGulf-Poulsen-Cato-01

Mesterskabet afvikles på Yas Marina Formel 1 banen i Abu Dhabi og Dubai Autodrome henover vinteren og er et ideelt springbræt for en international motorsportskarriere på top niveau.

Cato Poulsen startede sin racerkarriere i gokart som 10-årig og har udviklet sit talent gennem femm års målrettet indsats. Gennem kartingårene forbedrede han sig hver sæson, indtil han nåede toppen af den danske elite og blev udvalgt til DASU (Dansk Automobil Sports Union) og Team Danmarks Talent program i 2014. Støtten til international karting-deltagelse, fysisk og mental træning har forberedt ham til det ultimative mål om en international formelkarriere på højeste niveau. I 2015 skiftede Cato Poulsen fra gokart til Formel Ford og kørte DM som yngste deltager i den hurtigste klasse. Det krævede igen en målrettet indsats med kontinuerlig forbedring at skifte til den meget hurtigere og tungere formelbil, men nu bærer det frugt.

Flere racerteams har kontaktet den unge kører med henblik på at deltage i europæiske formelmesterskaber i 2016-sæsonen. Der arbejdes hårdt på at skaffe sponsorer, som vil støtte op om projektet.

Du kan følge med på www.facebook.com/catopoulsenracing.

Teit Poulsen.